Behandelingen voor de juiste prijzen

Voetreflextherapie herstelt lichaamsbalans, vermindert of elimineert klachten.

 • Intake€10,-
 • *Voetreflex/ Reflexzone Therapie 30 minuten€37,50
 • *Voetreflex/ Reflexzone Therapie 60 minuten€70,-
 • Transformational Cupping 30 minuten€40,-
 • Transformational Cupping 60 minuten€77,50
 • Lichaamsmassage met etherische oliën, Doterra Aromatouch Technique 60 minuten€70,-
 • Moxa lamp 30 minuten€20,-

*Klachtgerichte individuele voetreflexbehandelingen kun je zonder doorverwijzing van een huisarts of specialist inplannen en worden vergoed door diverse verzekeraars. Dit is afhankelijk van je pakket, je dient dan aanvullend verzekerd te zijn. Dit valt onder alternatieve – of natuurgeneeskunde.

Bekijk hier de lijst om te zien wat elke zorgverzekeraar terugbetaalt. Je moet meteen betalen voor je behandeling, dat kan cash of met een betaallink. Daarna krijg je een rekening via e-mail, die kun je naar je zorgverzekeraar sturen.

 

Behandelingen op afspraak.

Prijslijst downloaden

U kunt de volledige prijslijst direct downloaden door op de onderstaande knop te klikken.

Informatie

Klachtgerichte behandelingen

Tijdens klachtgerichte behandelingen bestaat het initiële consult uit een intakegesprek, gevolgd door een ontspanningsmassage. Gedurende het intakegesprek wordt er een vragenlijst doorgenomen om een grondig inzicht te verkrijgen in uw klacht(en). De duur van dit consult bedraagt ongeveer anderhalf uur.

Aan de hand van de verzamelde informatie uit het intakegesprek, wordt er een individueel behandelplan opgesteld. Dit plan omvat minimaal vijf behandelingen, waarbij een combinatie wordt gemaakt van Westerse reguliere geneeskunde en traditionele Chinese geneeswijze. Elk vervolgconsult neemt ongeveer een uur in beslag.

Ontspanningsbehandelingen

Een ontspanningsmassage biedt een effectieve manier om tot rust te komen en draagt bij aan een betere stofwisseling. De behandeling stimuleert de bloedsomloop, versnelt de afvoer van schadelijke stoffen en verbetert de opname van zuurstof en voedingsstoffen in de cellen. Zelfs voor gezonde individuen heeft deze massage een ontspannend effect, wat resulteert in betere slaap en meer energie, wat bijdraagt aan een algeheel welzijn. De ontspanningsmassage helpt het lichaam gezond te houden en heeft een positieve invloed op zowel lichaam als geest.

 

Vitaliserende Ontspanningsmassage: Vitaliteit is nauw verbonden met een gezond lichaam en een gezonde geest. Een vitaal persoon voelt zich comfortabel, energiek en kan inspanning en ontspanning goed combineren. Verminderde vitaliteit kan leiden tot vermoeidheid, prikkelbaarheid en stress. Een vitaliserende massage combineert ontspannende technieken met activerende bewegingen en stimulatie van acupunctuurpunten, wat zorgt voor ontspanning en een betere energiedoorstroming.

 

Energetische Zonnevlechtmassage: De energetische zonnevlechtmassage focust voornamelijk op het verminderen van opgebouwde spanning, waardoor stress op diepere niveaus aangepakt kan worden. Bovendien is deze massage effectief bij spijsverteringsproblemen, diabetes/hypoglykemie en vermoeidheidsklachten (zoals burn-out). Over het algemeen wordt deze behandeling ervaren als zeer aangenaam en ontspannend.

Transformational Cupping

Met de “KimCupping methode” wordt alles in je lichaam in beweging gebracht, verklevingen met vet en knopen schieten los, bloed kan weer stromen, alles wordt doorbloed en gevoed en alle afvalstoffen kunnen afgevoerd worden.

VoetreflexPlus therapie kan hulp bieden bij onder meer:
 1. Stress
 2. Verkoudheid
 3. Burn-out of chronische vermoeidheid
 4. Hoofdpijn
 5. Huidproblemen en allergieën
 6. Problemen met de spijsvertering
 7. Slaapproblemen
 8. Hormonale klachten
 9. Menstruatie- en overgangsklachten
 10. Spier- en gewrichtsklachten
 11. RSI-klachten, waaronder de tenniselleboog
 12. Blaasontsteking
 13. Ademhalingsklachten
 14. Hooikoorts
 15. Verminderde weerstand
 16. Reiniging/detox
 17. Emotionele en mentale problemen
 18. ADHD en concentratieproblemen
 

Er worden geen behandelingen gegeven bij koorts, botbreuken of kneuzingen, trombose, besmettelijke huidaandoeningen en de eerste 12 weken van de zwangerschap.

Doterra Aromatouch Technique

De AromaTouch techniek geeft de ontvanger een unieke ervaring met etherische oliën en ondersteunt tevens het welzijn. De AromaTouch rug en voet techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit van 8 therapeutische etherische oliën, die diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Geest en ziel kunnen heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen.

VoetreflexPlus™ massage

Bij ons kunt u terecht voor klachtgerichte en ontspannende VoetreflexPlus massages, die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren. Daarnaast bieden wij praktische voedingsadviezen, gebaseerd op natuurlijke voeding, om uw algehele welzijn te bevorderen.